top of page

DONA LA TEVA OPINIÓ SOBRE LA FLORSERÒS EXPERIENCEHola a tots i totes!


Volem convidar-vos a formar part de la nostra comunitat d'usuaris actius i compromesos. Com podeu fer-ho? És senzill: escrivint les vostres pròpies ressenyes sobe la floració de Seròs!


A la FlorSeròs Experience, ens esforcem constantment per oferir la millor experiència possible als nostres usuaris. Però sabem que la veritable màgia de les nostres activitats resideix en les vostres històries i experiències. Per això, us convidem a compartir les vostres opinions, pensaments i comentaris sobre les visites guiades i activitats que duem a terme a la FlorSeròs Experiènce.


Per què hauríeu d'escriure una ressenya? Aquí teniu algunes raons:

  1. Ajuda a la comunitat: La vostra experiència pot ser valuosa per a altres usuaris que estiguin considerant gaudir de la floració a Seròs. En compartir les vostres opinions, podeu ajudar a informar a altres persones.

  2. Feedback constructiu: La vostra opinió és fonamental per a nosaltres. Coneixent les vostres experiències, podem identificar àrees en les quals podem millorar i oferir una millor experiència.

  3. Celebrar l'èxit: Si el nostre servei us ha agradat, compartir aquesta història és una excel·lent manera de celebrar aquest èxit! A més, és una forma de reconèixer i agrair el dur treball del nostre equip.


Com podeu deixar la vostra ressenya? És fàcil. Simplement comparteix els teus pensaments en aquest blog. No hi ha una forma correcta o incorrecta de fer-ho. L'important és que la vostra veu sigui escoltada.


A l'equip de FlorSeròs Experience, creiem en la comunitat i en el poder de compartir històries. Així que uneix-te a nosaltres i sigues part d'aquesta emocionant aventura. Esperem llegir les vostres ressenyes aviat!


Gràcies per ser part d'aquesta experiència!

79 visualizaciones8 comentarios

8 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Mar 27
Rated 5 out of 5 stars.

Hem participat un dissabte de març a la visita a la floració del Segrià a Seròs i l'experiència la recomanaria a tothom. Els guies van estar abocats als visitants (facilitar aigua fresca quan la calor començava a apretar va ser tot un detall). Que un d'ells fos pagès i ens pogués explicar de primera mà tot de detalls sobre el tema (els tipus i colors de flors segons l'espècie d'arbre, com saber si les cireres sortiran bessones, les maleses que hi fan els conills, la pol·linització amb les arnes, etc. etc.) va permetre que cap pregunta fruit de la ignorància o la curiositat dels urbanites visitants quedés sense resposta. A més combinar-ho amb les dues visites culturals, al monestir i…

Like

Rated 5 out of 5 stars.

Seria interessant que la inteligencia artificial podes fer enlantir les floracions durant tot l'any.

Estaria ho en un paradís.

Like

Guest
Mar 27
Rated 5 out of 5 stars.

Va estar un matí molt interessant i bonic. Aprendre sobre el camp, els fruiters, les tècniques, i combinar-ho amb visites a llocs emblemàtics del territori, és una bona experiència. Molt bona feina dels guies! Moltes gràcies. Hi tornarem!

Like

Guest
Mar 26
Rated 4 out of 5 stars.

Ens va agradar molt la proposta de combinar floració+patrimoni.

I també que poseu un minibús per als desplaçaments, per poder gaudir en grup i amb tota mena de detalls en les explicacions.

Les visites en grups petits i que no estigui massificat, et presta a gaudir al 100% de tota l'experiència.

Like

Guest
Mar 26
Rated 5 out of 5 stars.

Vam estar el dia 16 amb la visita guiada de la tarda i va ser una experiència inolvidable.

Ens vam acompanyar tres guies i vam visitar El Bovalar, el monestir d'Avinganya i els camps de presseguers i cireres. Destaquem la correcció i la informació dels guies així com el detall de la copa de cava amb la posta de sol i la música de fons.

Ho recomanarem a tothom i l'any que bé tornarem. Gràcies

Like
bottom of page