top of page
20230313_082850.jpg

Què fem per la floració?

Endinsa't en la nostra terra i gaudeix d'unes experiències inoblidables.

IMG_0835.JPG

Rutes de la floració

Rutes guiades de la mà dels nostres pagesos, pageses i guies locals. L'experiència ofereix una combinació entre floració i patrimoni on visitarem camps privats d'ametllers,  presseguers, albercoquers, cirerers i/o pereres i ens endinsarem en el món rural de les Terres de Lleida. També, descobrirem amb els nostres guies locals dos punts importants del patrimoni de Seròs: els jaciments del Bovalar, catalogats com BCIN, i el Monestir d’Avinganya.

Festival Cruïlla Baix Segre

Aquest nou format del Festival Cruïlla coincidirà amb la “Festa de la floració”, un esdeveniment natural, cultural, gastronòmic i agrícola que té lloc al Baix Segre. A Seròs gaudirem del concert de Júlia Colom el dia 9 de març a les 11:30h al Monestir d'Avinganya.

image.png
20230321_165818 (1).jpg

Ioga entre arbres florits

Deixa’t emportar pels tons rosats i aromes florals i gaudeix d’un espai de connexió entre cos i ment enmig dels arbres florits. Apunta’t a una sessió de ioga de la mà de la professora Digna Pena.

📅 Dies disponibles: 3 i 24 de març

⏰ Horari dia 24 de març: a les 17.00h

 📍  Punt de trobada: Pavelló Municipal de Seròs
🎟️ Inscripcions gratuïtes:

Urban Sketchers Lleida

Els Urban Sketchers són un moviment que es dona en l'àmbit internacional, una comunitat global que practica el dibuix en directe de ciutats i pobles, plasmant des d’arquitectura a escenes generals de carrer, actes culturals, etc.

El grup Urban Sketchers de Lleida ve a Seròs a retratar in situ els colors de la floració en diversos punts del nostre municipi el 16 de març al matí.

Posta de sol.PNG

Postes de sol i floració

Una nova experiència que iniciem aquest 2024 per combinar les fantàstiques postes de sol de les Terres de Lleida amb l'entorn idíl·lic dels camps florits. Tot això, acompanyats del quartet musical EnCantades que amb els seus a cappella ens permetran gaudir d'un moment únic i excepcional.

🎟️ Inscripcions gratuïtes
👥 Places limitades

📅 16 de març a les 18:00 h
 

Cata de Vins entre Floració

Vine i uneix-te a aquest exclusiu tast de vins premiats de la DO Costers del Segre del 2023, organitzat per l'enòleg Pol Aluja. Experimenta una sessió de tast dinàmica, on l'objectiu és gaudir de manera amena i distesa mentre descobreixes els vins guardonats en un paisatge florit exquisit que farà que els teus sentits s'expandeixin. A més, acompanyarem el tast amb un taller d'aromes i maridatge per aprofundir en la complexitat dels sabors.

 

🎟️ Preu 25€

👥 Places limitades

bottom of page